20/7/2024

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

Presentació de l’AMIC a l’Àrea de Publicitat Institucional del Govern Central

El passat dijous 4 de novembre, Ramon Grau, president de l’AMIC; Josep Ritort, secretari general de l’AMIC; i Jordi Guals, responsable de relacions institucionals de l’AMIC van visitar al Palau de la Moncloa als responsables de govern central de Publicitat Institucional: Gonzalo Sanz, cap de l’Àrea, i Rosaura del Val, secretària de la Comissió General de Publicitat.

La trobada va servir, per una banda, explicar i donar a conèixer l’AMIC als responsables de publicitat Institucional, nombre d’associats, capacitat de gestió de publicitat i creació de continguts…, i, per l’altra part, explicar com és el funcionament intern del govern central. La reunió va servir per mostrar la riquesa de mitjans de proximitat impresos i digitals que hi ha en el nostre territori.

Show More