28/11/2023

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

2a Jornada de Formació i Innovació per a mitjans de proximitat el pròxim 8 de novembre a Palma

Genís Roca

Pepe Cerezo i Genís Roca, doctors i experts en comunicació analitzaran les tendències del periodisme per als mitjans de proximitat

El pròxim 8 de novembre a les 17 h tindrà lloc a Palma, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, juntament amb la direcció executiva de l’AMIC Illes Balears, la segona Jornada de Formació i Innovació: “Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per a modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en català”, on s’analitzaran els nous desafiaments que planteja la xarxa al món del periodisme de proximitat.

Un dels principals objectius d’aquesta trobada és formar les redaccions de mitjans de proximitat en català amb les noves habilitats digitals necessàries, per mantenir el vincle amb el lector i que alhora potenciï els continguts exclusiu i de qualitat. Així doncs, la Sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca acollirà dues ponències de primer nivell on es parlarà dels mitjans de proximitat i de la transformació digital d’empreses de comunicació.

Pepe Cerezo, consultor expert en estratègia i transformació digital d’empreses de comunicació, parlarà de “Els models de filiació: una alternativa per a la premsa local”, on s’analitzarà si els clubs de socis o models de filiació poden ser una alternativa als murs de pagament habitual i un suport per a una organització periodística de proximitat.

Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital i president de la Fundació. cat finalitzarà amb la ponència “Quatre claus d’èxit per al futur digital dels negocis”.

Show More