17/4/2024

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

La ràdio Es Far Cultural presenta Ressona, un projecte de ràdio i pòdcast amb projecció Euroregional

Es FAR Cultural, L’Eixida, Edicions del Núvol i Association Arrels amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània han impulsat el projecte Ressona. La iniciativa preveu la cocreació de continguts radiofònics i de pòdcast en llengua catalana, amb especial interès pels moviments culturals i artístics dels territoris d’actuació de les entitats que la promouen (les Illes Balears, Catalunya i Catalunya del Nord).

El projecte va dirigit a joves d’entre 20 i 35 anys que resideixin a les Illes Balears, Catalunya i Catalunya del Nord. L’objectiu de Ressona és fomentar les pràctiques i intercanvis entre joves creadors/es i altres agents culturals, així com potenciar la creació radiofònica entre el públic juvenil.

Les plataformes de Ràdio Far, Ràdio Intermitent, Pòdcast.cat i Ràdio Arrels emetran, a partir de l’octubre de 2024, els continguts que els joves generin, projectant i donant a conèixer els contextos culturals dels territoris locals arreu de l’Euroregió.

El termini per presentar sol·licituds és el 15 de març de 2024 i es poden consultar les bases a la web de Ràdio Far Menorca.

Show More