25/9/2023

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

dBalears bat el rècord de lectors pel 25è aniversari

El diari dBalears ha registrat el seu rècord de lectors en la celebració del seu 25è aniversari. Segons dades d’OJDInteractiva, el mitjà va registrar 185.212 usuaris únics a l’agost. “No hi pot haver un millor regal d’aniversari per a un diari que superar el seu rècord històric de lectors”, ha celebrat la capçalera, que aquest setembre celebra els seus 25 anys.

Fins ara, el màxim de lectors de dBalears estava en els 174.381 usuaris únics obtinguts l’abril de 2020, en ple estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19. El mitjà considera que el nou rècord és “tota una fita per a la capçalera i per a la premsa en català a les Illes Balears”, amb la qual dBalears “consolida la tendència dels darrers mesos”.

Show More