25/9/2023

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

Neix Nua: la primera revista feta íntegrament per dones a Menorca

Setmanaris i Revistes, empresa editora de l’Iris, presenta un nou projecte editorial, que estarà associat a l’AMIC, i veurà la llum el dijous 10 de març. Es  tracta de NUA, una revista d’àmbit insular feta íntegrament per dones.

NUA estarà escrita íntegrament en català, tindrà una periodicitat trimestral i estarà coordinada per la periodista Itziar Lece. La revista tractarà temes que preocupen a totes les dones i mostrarà diverses personalitats, algunes conegudes i d’altres anònimes, a través de redactores i col·laboradores.

Presentació
La presentació pública de NUA serà el dijous a les 20 hores a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic. La Coordinadora de Redacció de 20 minutos a Barcelona i vocal de la Junta de l’AMIC, Isabel Serrano Herrera, intervindrà a la presentació de la revista.

“NUA vol ser un espai on aquestes mateixes dones trobin un lloc de descans i desconnexió amb elles mateixes. Un nou espai de trobada que s’estrena celebrant el Dia de la Dona, i no precisament per casualitat, sinó per convicció sincera”, expliquen des de Setmanaris i Revistes.

Show More