25/9/2023

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

El Setmanari El Iris arriba a l’edició número 4.000

El Grup Setmanaris i Revistes SL va organitzar ahir un acte de commemoració a la sala de juntes de Can Saura a Ciutadella de Menorca on va celebrar l’edició número 4.000 del Setmanari El Iris i va presentar de forma pública el diari digital eliris.cat, creat el desembre de 2019 i, que fins ara no havien pogut presentar-ho oficialment degut a la pandèmia.

La commemoració va tenir la intervenció de l’editor i director dels Grups Setmanaris i Revistes i membre de la junta directiva de l’AMIC, Bep Al·lès. Així com del secretari de l’AMIC, Josep Ritort, que va parlar de la importància de la premsa local i els diaris digitals de caràcter local; del president de l’AMIC, del Ramon Grau; el president d’Infotelecom, Josep Fortuny, que va explicar la creació d’eliris.cat; de la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i de la batllessa de Ciutadella, Joana Gomila.

A l’acte també hi va assistir el vicepresident del Consell de Menorca, Miquel Àngel Maria i tres consellers. Així com l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, l’alcaldessa de Ferreries, Joana Febrer, el batlle d’Alaior, regidors i regidores, presidents d’entitats locals, presidents de les patronals i representants de mitjans de comunicació.

Show More