17/4/2024

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

L’AMIC celebra que s’ampliïn els ajuts directes a les activitats que havien quedat excloses

AMIC celebra la modificació del Reial Decret Llei i, que el Ministeri d’Hisenda hagi remès ja a les Comunitats Autònomes les propostes de convenis per a la tramitació per aquestes de les ajudes directes a autònoms i empreses. Així mateix, l’associació, tal com havia demanat per escrit al govern de l’Estat, a la vicepresidenta tercera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, a la ministra de Treball i Economia Social, a la ministra d’Hisenda i portaveu del Govern, i a les patronals PIMEC, CECOT, CEOE i Foment, es mostra satisfeta que s’obri la porta, a la concessió dels ajuts a altres activitats afectades que havien quedat excloses, com les revistes, inicialment, d’aquestes mesures. En aquest sentit, cal fer valdre que finalment s’hagi atès a aquesta petició empresarial, tot i que l’AMIC troba a faltar més dotació del Govern espanyol a les CA perquè puguin cobrir tots els sectors sense dificultats.

L’associació confia que les CA tinguin en compte tots aquells Codis Nacionals d’Activitats Econòmiques (CNAE) que han quedat fora de l’abast dels ajuts, i que cobreixin a tots els models de mitjans d’informació de proximitat i temàtics, i reclama de nou “la màxima urgència en la tramitació dels ajuts perquè el teixit productiu necessita els recursos immediatament”.

Show More