20/7/2024

Amic Illes Balears

Associació de mitjans d'informació i comunicació de les illes Balears

L’Associació Ona Mediterrània celebra la cinquena edició de la FirONA

El dissabte, 3 de setembre, se celebrarà la cinquena edició de la FirONA, organitzada per l’Associació Ona Mediterrània.

Durant la FirONA es farà la presentació d’una declaració sobre Interculturalitat i mitjans de comunicació i es presentaran els primers continguts de la campanya popular per a celebrar els 10 anys d’Ona Mediterrània, amb el lema ‘Mallorca, t’estimam en colors’.

Enguany, el protagonisme principal de la trobada serà, per un costat, la Nova Onada Musical que viuen a Mallorca i a les Balears i que es concretarà amb les actuacions de Mar Grimalt i Plan-ET, la presentació de 2ONA, el segon canal d’Ona Mediterrània dedicat a la música KM0 i la projecció del documental ‘Gota entre Gotes’, protagonitzat per Marga Rotger, Clara Fiol, Júlia Colom i Maria Hein.

Show More